Åpningstider

Åpningstider sommeren 2020

Nå om sommeren er det reduserte åpningstider da det er ferie og mange foretrekker å være ute å gjøre annet.

Har du lyst til å besøke oss på 3D printing eller El. Labben så ta kontakt med oss og avtal tidspunkt, det enkleste er å kontakte oss på facebook, men du kan også sende oss epost.

Spikkegruppa snakker om å ha sommeravslutning med grilling etc neste tirsdag, følg med på de respektive gruppenes sider for oppdatert info.

Så satser vi på at det blir fullt kjør fra uti august av og fremover.

God sommer til alle medlemmer, støttespillere og alle involverte.

Styret, juni 2020

Mandager. 3D printing, elektronikk, foliekutting17:40-21
Tirsdager. Barnetreff 0-6 år10-13
Tirsdager. Spiking og treskjæring18-21
Onsdager partall uker. Strikke gruppa18-21
Torsdager. Barnetreff 0-6 år10-13
Torsdager 3D printing, elektronikk, foliekutting17:40-21
Vi forbeholder oss retten til å stenge 1 time etter åpningstid hvis det kommer lite folk. Ta kontakt hvis du vet at du kommer senere enn dette.
 • Lime PLA
  Når man spør hva man skal lime PLA med får man mange svar. Vi testet noen av dem. Soleklar vinner er Biltema Superlim med aktivator. Art.nr 36-4831. Og bruk aktivatoren. Det herder nærmest momentant. Og styrken øker. Limfuga ble faktisk sterkere enn test klossen. Hvordan tester vi? Testklosser på 18x10mm og 30mm lengde ble printet. … Les mer Lime PLA
 • Lagbinding 3D printing
  Vi printer ofte ting som faktisk skal brukes til noe. Og da er styrke viktig. Printer man «Nips» og figurerer spiller dette mindre rolle. For å kunne sammenligne bygde vi en enkel testrigg. En aktuator som går med konstant hastighet. Og en vekt med «Peak hold» som viser maks verdi som er oppnådd. Vekta ble … Les mer Lagbinding 3D printing
 • DPV prosjekt
  Diver propulsion vehicle. Eller undervannsscooter på norsk. Vi er noen stykker på Skaperhuset som dykker. Og undervannscooter har lenge stått på ønskelisten.
 • Treskjæring, Trebearbeiding og spikking.
  Vi er ei gruppe for de som har lyst til å møte andre likesinnede innen trearbeid av forskjellige slag. Vi treffes en gang i uka på Skaperhuset der vi tar oss en kaffekopp og prater mens vi spikker ei skje, skjærer ut en figur, bøyer ei bue, tvinner tommeltotter eller bare skravler mens vi ser … Les mer Treskjæring, Trebearbeiding og spikking.
 • Avansert densitetsmåler for avansert brygging
  iSpindel som måler temperatur og utgæring kontinuerlig. Workshop for Norbrygg medlemmer.

 

%d bloggere like this: